Register Valuator in Overijssel

Het gebeurt nog altijd regelmatig dat bedrijven te koop wordt aangeboden. In dat geval vragen alle betrokken partijen zich af wat de waarde van de onderneming is. Een waardebepaling is noodzakelijk bij het vaststellen van een vraagprijs en het uitbrengen van een bod. Als Register Valuator in Overijssel help ik u graag bij het berekenen van de waarde van een bedrijf.

Een bedrijfswaardering vindt plaats voorafgaand aan het aankoop- en verkoopproces. Pas wanneer de bedrijfswaarde duidelijk is, kan een realistische vraagprijs worden vastgesteld. Vervolgens kunnen de onderhandelingen van start gaan. De kennis en kunde van een gespecialiseerde Register Valuator zijn onontbeerlijk om tot een juiste waardebepaling te komen.

Waardebepaling door Business Valuator in Overijssel

Kopers en verkopers denken vaak verschillend over een realistische vraagprijs. Dit komt onder meer doordat ze een subjectieve visie hebben op de toekomstverwachting van een onderneming. Een Register Valuator onttrekt zich aan deze subjectiviteit en kijkt op objectieve wijze en met kennis van zaken naar de waarde van een bedrijf.

Als gerenommeerd Register Valuator in Overijssel kan ik u helpen bij het uitvoeren van een correcte waardebepaling. Mijn diensten zijn niet alleen van toepassing op situaties zoals een bedrijfsovername, maar ook bij een fusie treed ik indien gewenst op als objectieve derde partij. Ik analyseer financiële en juridische gevolgen en adviseer u over de juiste maatregelen.

Waarde bedrijf laten berekenen door Register Valuator

Factoren zoals prognose en menselijke interpretatie beïnvloeden de waardering van een bedrijf. Emoties en subjectiviteit kleuren de beeldvorming over de waarde van een onderneming. Als onafhankelijk Register Valuator in Overijssel beoordeel ik de bedrijfswaarde op grond van diverse waardebepalende aspecten.

Het berekenen van de waarde van een bedrijf kan wenselijk zijn in uiteenlopende situaties. Naast een bedrijfsovername is een waardebepaling bijvoorbeeld ook noodzakelijk bij het maken van een jaarrekening naar aanleiding van impairment-regels, het invoeren van aandelen- en optieregelingen, gerechtelijke procedures en economische schade.

Neem contact met ons op

Van registeraccountant tot Register Valuator in Overijssel

Onafhankelijk en objectief advies is een voorwaarde om tot een correcte waardebepaling van een bedrijf te komen. Als onafhankelijk Register Valuator met een achtergrond als registeraccountant bied ik u een objectieve zienswijze op de waarde van een onderneming. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Nederlandse Instituut voor Register Valuators.

Bent u gevestigd in de omgeving van Overijssel en wilt u graag een bedrijfswaardering laten uitvoeren? Dan heeft u een ervaren Register Valuator in Overijssel nodig. Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier op de website of bel naar 06 20 59 68 68.