Inschakelen onafhankelijk deskundige

Wanneer een bedrijf ter overname wordt aangeboden, is het voor alle betrokkenen belangrijk om de bedrijfswaarde te weten. Een objectieve waardebepaling vormt niet alleen een meerwaarde bij het bepalen van de vraagprijs, maar ook bij het uitbrengen van een realistisch bod. U kunt mij daarom inschakelen als onafhankelijk deskundige.

De waardering van een bedrijf kan het beste zo snel mogelijk plaatsvinden om onduidelijkheden te voorkomen. De onderhandelingen kunnen worden opgestart wanneer de bedrijfswaarde eenmaal duidelijk is. Voor de beste onderhandelingsresultaten is het inschakelen van een onafhankelijk deskundige een goed idee.

Onafhankelijk deskundige inschakelen bij bedrijfsovername

Een realistische vraagprijs is in de ogen van veel kopers en verkopers verschillend en is met name afhankelijk van de subjectieve toekomstverwachting rondom een bedrijf. Een onafhankelijk deskundige daarentegen kijkt met een objectieve blik naar de waarde van een onderneming en berekent deze op basis van een diversiteit aan factoren.

Dankzij het inschakelen van de onafhankelijk deskundige ontstaat er een objectief beeld over de daadwerkelijke waarde van een bedrijf. Als onafhankelijke Register Valuator verzorg ik graag een professionele bedrijfswaardering voor u. Ik breng de fiscale, financiƫle en juridische situatie in kaart en adviseer u over de optimale keuzes.

Waarde onderneming berekenen door onafhankelijk deskundige

Veel kopers en verkopers schatten de bedrijfswaarde van een onderneming in op basis van hun persoonlijke interpretatie en prognose van het bedrijf. Dit resulteert in een subjectieve beeldvorming waarbij emoties een belangrijke rol spelen. Een onafhankelijk deskundige kijkt op objectieve wijze naar de waardebepalende elementen en bepaalt op grond hiervan de waarde van het bedrijf.

Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige voor een waardebepaling is daarom sterk aan te bevelen. Niet alleen wanneer een bedrijf ter overname wordt aangeboden, maar bijvoorbeeld ook bij de invoering van aandelen- en optieregelingen, economische schade, gerechtelijke procedures en het maken van jaarrekeningen n.a.v. impairment-regelgeving.

Neem contact met ons op

Inschakelen onafhankelijk deskundige voor waardebepaling bedrijf

Voor een accurate waardebepaling van een bedrijf is objectief en onafhankelijk advies een belangrijke vereiste. Een onafhankelijk deskundige inschakelen geeft u meer inzicht in de daadwerkelijke waarde van een onderneming. Voor kwalitatieve dienstverlening kiest u het beste voor een specialist die is aangesloten bij het Nederlandse Instituut voor Register Valuators.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die op professionele wijze de waarde van een onderneming voor u kan berekenen? Als onafhankelijk deskundige sta ik u graag terzijde middels het uitvoeren van een waardebepaling. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact op via 06 20 59 68 68 of het contactformulier op deze website.